Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Özel hastaneden o haberle ilgili açıklama

03-12-2020 13:22:56 - AKYAZI
Özel hastaneden o haberle ilgili açıklama

Akyazı'da kalp krizi geçiren ve yoğun bakım aranan hastayı kabul etmediği iddia edilen özel hastane açıklama yaptı.

Özgür Adımlar
Açıklamada, hastanın covid-19 temaslısı olması ve yoğun bakımda yer bulunmaması nedeniyle nakil işleminin sorumlu doktor tarafından reddedildiği belirtildi.
 
Akyazı'da 29 Kasım pazar günü göğüs ağrısı şikayeti ile Akyazı Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan S.Y'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi. İlgili branş hekiminin bulunmaması nedeniyle S.Y'nin yoğun bakım bulunan başka bir hastaneye sevk edilmesi için çalışma başlatıldı.
 
İddiaya göre, sevki yapılan S.Y., özel hastane tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine S.Y., ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. S.Y'nin ailesi, özel hastaneye tepki gösterdi. Ayrıca Sağlık Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.
 
Özel hastane haber için bir açıklama gönderdi. Açıklamada, hastanın 112 Acil ambulansıyla Akyazı Devlet Hastanesi'nden kalp krizi riski ile hastanelerine getirildiği kaydedildi. Burada acil servis hasta kabul birim görevlisi tarafından sistem üzerinden sorgulamada hasta S.Y'nin Covid 19 temaslı hasta olduğu, hastanedeki yoğun bakım biriminde boşluk olmadığından hastanın nakil işlemlerinin sorumlu doktor tarafından reddedildiği ve 112 ekibi ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönlendirildiği kaydedildi.
 
Söz konusu hadisede hastanenin herhangi bir ihmali, kusuru ve keyfiyeti gibi bir durumdan bahsetmenin mümkün olmadığı ifade edildi. 
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Yusuf 4 yıl önce2020-12-03 19:08:43

Bizi özel hastanelere muhtaç eden sistem batsın

3
-0
Gündoğdu 4 yıl önce2020-12-03 18:43:14

Paracı Hastaneleri kınıyorum. Tüm sağlık personeline sağlık diliyorum.

2
-0
Hasan 4 yıl önce2020-12-03 17:46:45

Özel hastanelerin imanı para olmuş arkadaşlar. Para için özel hastaneler kendini satar. İnanmıyorsanız gidin bakın..

2
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden