İş adamı Haluk Atabek tarafından kayınpederi rahmetli Dr. Zekeriya Özcan adına anahtar teslim 12 derslikli Özel Eğitim Uygulama yaptırılıyor.
Akyazı ilçesi Yahyalı Mahallesi'nde hayırsever insanımız rahmetli Dr. Zekeriya Özcan adına varislerini temsilen iş adamı Haluk Atabek tarafından anahtar teslim şeklinde tamamı hibe olarak 12 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. ve 2. Kademe Öğretim binası ve eklentileri ile çevre düzenlemesi işleri yaptırılarak ilçemiz halkının hizmetine sunulacak.
Bina yapım aşamasını yerinde incelemek için İlçe Kaymakamı Yakup Güney ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir eşliğinde iş adamı hayırsever Haluk Atabek ile birlikte inşaat alanı gezerek incelemelerde bulundular.
SEZAİ YOLCUOĞLU