Ömercikler Mahesi Gençleri Deprem Şehitlerini Unutmadı
Asrın depremi olarak tarihe geçen 17 Ağustos 1999 depreminde Akyazı’da 74 kişi hayatını kaybetti.
Hayatlarını kaybeden deprem Şehitleri için Ömercikler Mahesi camiinde 17 Ağustos 2013 Cumartesi akşamı Akşam Namazına müteakiben ruhları için mevlit okutulacak.
Ömercikler Mahesi gençleri tarafından kurulan Ömercikler Mahesi Güzelleştirme Yaşatma Derneği tarafından organize edilerek 17 Ağustos 2013 Cumartesi akşamı Akşam Namazına müteakiben 17 ağustos 1999 yılında gerçekleşen asrın depreminde hayatlarını kaybeden 74 deprem şehitlerinin ruhları için mevlit okutulacak.
Dernek yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, asrın depremi olarak tarihe geçen ve 17 ağustos 1999’da herkesi yataklarında yakalayan depremde hayatlarını kaybeden 74 vatandaşlarımızın ruhları için bu akşam Ömercikler mahesi camiinde akşam namazına müteakiben mevlit’i şerif okutulacak.
Depremde şehit olan 74 vatandaşımız için okutulacak olan mevlit’i şerife tüm Akyazı halkını davet ediyoruz dedi.


