Öğretmenlere Moral Yemeği
2010-2011 eğitim öğretim yılını başarılı ve yoğun şekilde tamamlayan Karapürçek Atatürk ilköğretim okulu öğretmenleri ve idarecilerine ışık kitap evi tarafından moral yemeği verildi.
Karapürçek Atatürk ilköğretim okulu Akyazı da faaliyetlerini sürdüren ışık kırtasiye sahibi Sait arık’ın katkılarıyla okul yönetimine öğretmenlerine Altındere alabalık tesislerinde moral yemeği verdi.
Hem yılın yorgunluğunun atıldığı yemekte hoş sohbetlerin ardından ışık kırtasiye sahibi Sait arık tarafından okul öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi. Işık kırtasiye sahibi Sait Arık yemekte yaptığı konuşmada, ilçemizde yıl boyunca Sakarya’mızın geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmeye çalışan Karapürçek Atatürk ilköğretim okulu öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi yıl yorgunluğunu atmaları ve güzel bir ortamda bir araya gelmek amacıyla böyle bir organizasyon yaptık davetime gelen öğretmenlerime teşekkür ediyorum dedi.
Kendilerine yapılan jetsen dolayı mutlu olduklarını ifade eden Karapürçek Atatürk ilköğretim okulu müdürü Mehmet Yumak, bizleri hatırlayıp burada ağırlayan ışık kitap evi sahibi Sait Arık beye öğretmenlerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzdan ayrılarak başka okullara giderek görev yapacak olan beden eğitim öğretmeniz Sayın Bilal Kul ve Türkçe öğretmenimiz Sayın Betül Akarca ya okulumuzda verdikleri emekleri için teşekkür ediyorum ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum dedi.
Sezai YOLCUOĞLU






