ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Öğrencilerine masal anlatıyor

25-12-2020 19:34:57 - AKYAZI
Öğrencilerine masal anlatıyor

Hardal Burger Akyazı
Karasu ilçesinde sınıf öğretmenliği yapan Akyazılı Ayhan Sarı, uzaktan eğitim sürecinde öğrencileriyle birlikte kostüm giyerek yaptığı etkinliklerle dikkat çekiyor. Ders saatleri dışında da öğrencilerine vakit ayıran öğretmen, uyku saatinden önce masallar anlatıyor.
 
Uzaktan eğitimin devam ettiği bugünlerde Karasulu sınıf öğretmenlerinden Akyazılı Ayhan Sarı, “Haydi çocuklar masala” sloganıyla akşam saatlerinde de öğrencilerini bir araya getiriyor. Canlı yayın yapan Sarı, gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle hem öğrencilerin hem de velilerin büyük beğenisini topluyor. Öğrencilerin okullarından ayrı kaldığı ve uzaktan eğitimin devam ettiği süreç içerisinde Sınıf Öğretmeni Sarı, ders harici saatlerini de öğrencilerine ayırarak örnek bir fedakarlık ortaya koyuyor.
 
Daha önceden öğrencileriyle masal etkinliği yaptıklarını, daha sonra kostüm giyerek etkinliğe renk katılacağını ve katılımın daha etkin olacağını düşündüğünü söyleyen Sarı, “Uzaktan eğitimin yanı sıra, hafta 2-3 gün öğrencilerimle sohbet yayını yapıyoruz. Bu etkinliği de genelde yatma saatinden yarım saat öncesine denk getiriyorum ve yayın biter bitmez çocuklar uykuya yatıyor. Öğrenciler de aileler de bu etkinlikten çok memnun kalıyor” dedi.
 
Kostümlü masal etkinliği ile öğrencilerin enerjilerini atabildiklerine, eğlendiklerine ve öğrendiklerine dikkat çeken Sarı, “Yayında sohbetler, arkadaşça oluyor. Aileler de arka plandan katılım ve destek veriyor. Yayınları ‘Ayhan öğretmen’ isimli Youtube sayfamdan paylaşıyorum. Önümüzdeki günlerde, çocukların eğlenebileceği bir yılbaşı etkinliği yapacağız. Arkasından 80’ler ve 90’lar etkinliği gerçekleştireceğiz. Anne ve babalarının sevdiği şarkıları, kostümler eşliğinde seslendireceğiz” diye konuştu.
Marmara Göz
Öğrencilerine masal anlatıyor
Ürdüç
Öğrencilerine masal anlatıyor
Öğrencilerine masal anlatıyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş 4 yıl önce2020-12-26 02:42:20

helal olsun böyle kaliteli öğretmenlere daha çok ihtiyacımız var

0
-0
Vatandaş Kemal 4 yıl önce2020-12-25 22:25:09

İşte öğretmen budur. Üretendir kalplere girendir. Ayın 15inden 15ine bankamatik memuru degildir. Öğrencisini müşteri gören de degildir. Bir egitimci olarak takdir ve tebrik ediyorum.

1
-0
Vatandas 4 yıl önce2020-12-25 21:09:43

Helal olsun hocama gercekten cok guzel dusunulmus bi etkinlik ogretmenlik sadece okul icinde degildir anlayisini ortaya koymus meslegini hakkiyla yapanlarin sayisi artar insallah

1
-0
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks