Murat Tepeçınar öğretmenleri unutmadı

Eğitimci ve öğretim görevlisi olan AK Parti Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Murat Tepeçınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla daha önce görev yaptığı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
 
Tepeçınar, okulda meslektaşları ile  bir araya gelerek öğretmenler gününü tebrik etti.
 
Ziyaretinde öğretmenler ile sohbet eden Tepeçınar; ‘’ 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle daha önceden görev yaptığım lisede öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle hasbihal etme imkanı bulduk. Öğretmenlik sadece bir meslek değil gönül işidir. Gelecek nesilleri yetiştiren, hayatımız  boyunca göstermiş olduğumuz başarılarda emeği olan hakkını ödeyemeyeceğimiz öğretmenlerimizle birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Hiç şüphe yok ki  bir eğitimci olarak eğitim camiasının her zaman yanında olacağım.’’ dedi.
 
Daha sonra öğretmenlere pasta ikramında bulunan Tepeçınar, göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.
 
Okul müdürü ve öğretmenler bu mesleğin kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu, eğitim ve öğretimin sadece okulda değil hayatın her anında devam ettiğini belirterek Tepeçınar’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.