Mudurnu'da büyük orman yangını
Mudurnu'da ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Bolu, Sakarya'nın da aralarında olduğu çok sayıda ilde ekipler sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yangın, saat 12.26 sıralarında Göncek köyü Camiyanı Mahallesi'nde ormana yakın arazide başladı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler ormanlık alana sıçradı.
Yangına orman, itfaiye, jandarma, sağlık, DSİ ve AFAD ekipleri müdahale ediyor. Akyazı, Taraklı, Geyve, ve Pamukova'dan bölgeye ekipler sevk edildi.
Yüzlerce ekip ve vatandaşlar karadan yangına müdahale ederken 3 helikopter de Abant Gölü Milli Parkı'ndan su ikmali yaparak alevlere müdahale ediyor.
Yangın söndürme çalışmaları aralıksız sürerken, alevleri kontrol altına almak için ekiplerle birlikte vatandaşlar seferber oldu.