ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

MİNİKLERDEN ANLAMLI DESTEK

24-10-2019 12:17:02 - AKYAZI
MİNİKLERDEN ANLAMLI DESTEK

İnönü İlkokulunda veli ve öğrenci işbirliğiyle"Cennetin Çocukları" adı altında," Bir Işık da Sen Ol."sloganıyla bir hayır kermesi etkinliği yapıldı.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı İHH Yardım vakfı olarak Suriye Afrin ve İdlib bölgelerindeki kuru ekmek dahi bulmakta zorlanan kardeşlerimiz için Akyazi Ilçemizde ACİL UN KAMPANYAMIZ devam ediyor.

Akyazı İHH Temsilcisi Emin Akbayrak ; Akyazı İnönü ilkokulu 3/A sınıfı öğrencileri 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı kazanımlarından olan  Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun çocuklar tarafından   içselleştirilmesi   ve bunun hayata yansıtılması amacıyla İnönü İlkokulunda veli ve öğrenci  işbirliğiyle "Cennetin Çocukları" adı altında, " Bir Işık da Sen Ol."   sloganıyla  bir hayır kermesi etkinliği düzenleyip elde edilen gelirini Akyazı İHH vakfımızın Acil Un Kampanyamıza bağışladılar. Bu örnek ve çok güzel davranışlarından dolayı Akyazı İnönü İlkokulu İdaresine, 3/A sınıfı öğretmeni Faruk Kılıman hocamıza, 3/A sınıfı öğrenci ve değerli velilerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun inşallah.

Kampanyamız devam etmekte olup katkıda bulunmak isteyenler Akyazı Vakıfbank karşısından veya

0539 960 96 87, 0532 278 25 15 Akyazı İHH irtibat telefonlarından bize ulaşabilirler.

Emin Akbayrak Akyazı İHH Temsilcisi

UB Group
MİNİKLERDEN ANLAMLI DESTEK
UB Group
MİNİKLERDEN ANLAMLI DESTEK
MİNİKLERDEN ANLAMLI DESTEK
MİNİKLERDEN ANLAMLI DESTEK

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)