Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Milli Takımdan Akyazılı Güreşçiye Davet

26-03-2019 11:50:26 - AKYAZI
Milli Takımdan Akyazılı Güreşçiye Davet

Ordu’da düzenlenen Şampiyonada üçüncü olan Akyazılı Güreşçi Erhan Algan Milli Takıma davet edildi.

Özgür Adımlar
21-24 Mart 2019 tarihlerinde Ordu'da Recep Kara Spor salonunda yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Akyazı Belediyesi Güreşçisi Erhan Algan 48 kg. da Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma davet edildi. Milli takım kampı güreş federasyonu tarih ve yerini önümüzdeki günlerde açıklayacak.
 
Erhan Algan 1.tur Maraşlıyı yendi 2.tur Kocaeli'liye yenildi 3.tur Bursa'lıyı sayıyla yendi 4.tur Edirne'liyi tuşla yendi ve son turdada  Ankara'lıyı tuşla yenerek Türkiye üçüncüsü oldu.
 
Güreş Antrenörü Kamil Özdağ; “Zorlu bir müsabaka dönemi geçiriyoruz her ne kadar bir takım zorluklarla bu müsabakalara gidiyorsak güreşçilerimiz başarılı oluyorlar çok şükür bizlere güvenenlere karşı mahcup olmuyoruz.
Devlerin arasından çıkıp madalya alıyorsak milli takıma çağrılıyorsak demek ki iyiyiz. Şimdi 2 Nisan küçük minikler ve okullar gençlerin seçmelerini yapıp 4-6 Nisan’da miniklerin Düzce’de yapılacak olan grup şampiyonası hazırlıklarımıza başladık ve bu turnuvalarda da başarı elde edeceğimize inanıyorum. Güreşçimi de almış olduğu dereceden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” Dedi. 
Güven Yapı
Milli Takımdan Akyazılı Güreşçiye Davet
Akgün Restoran Çorba
Milli Takımdan Akyazılı Güreşçiye Davet
Milli Takımdan Akyazılı Güreşçiye Davet

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Karadenizde şiddetli deprem
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks