İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Milli takıma 6 sporcu Akyazıdan

26-02-2017 17:18:36 - AKYAZI
Milli takıma 6 sporcu Akyazıdan

Milli takım kadrosuna Akyazı dan 6 sporcu davet edildi.

Hardal Burger Akyazı

İstanbul Bağcılar spor salonunda İstanbul Bağcılar spor salonunda düzenlenecek olan Uluslararası Boğaziçi karate Şampiyonasında Türkiye yine temsilen katılacak olan Milli takım kadrosuna Akyazı dan 6 sporcu davet edildi.

İstanbul Bağcılar spor salonunda 3-4-5 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Boğaziçi karate Şampiyonasında Ülkeyi temsil edecek olan Milli takımına ilçe Gençlik spor takımı ve Halk eğitim merkezi karate takımından 6 sporcu davet edilmesi ilçede büyük sevinç yaşandı.

Milli takıma 6 sporcusu seçilen karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, sporcularına güvendiğini belirterek ilçeyi ili ve ülkeyi en şekilde temsil edeceklerini belirtti. Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, İstanbul Bağcılar spor salonunda 3-4-5 Mart 2017 tarihinde düzenlenecek olan Uluslararası Boğaziçi karate Şampiyonasında Ülkeyi temsil edecek olan Milli takımına Akyazı ilçe Gençlik spor takımı ve Akyazı Halk eğitim merkezi karate takımından 6 sporcu davet edilmesi bizleri sevince boğdu. Milli takıma davet edilen sporcularıma güveniyorum. İlçemizi ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum kendilerine başarılar diliyorum dedi.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLEN SPORCULAR

ZEYENP BİRİNCİ

SENA ÇOŞKUN

BURAK CAN ÖZTÜRK

MURAT KENAN ÖZEN

OĞUZHAN EKİNCİ

EMRE COŞKUN

Marmara Göz
Milli takıma 6 sporcu Akyazıdan
Ürdüç
Milli takıma 6 sporcu Akyazıdan

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)