Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Mesut Ekrem'den Ramazan ayı mesajı

13-04-2021 14:00:38 - AKYAZI
Mesut Ekrem'den Ramazan ayı mesajı

AK Parti Akyazı ilçe Başkanı Mesut Ekrem, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hardal Burger Akyazı
Mesut Ekrem, mesajında, bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle bekledikleri Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Derin bir manevi iklimi teneffüs edecekleri, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip `yardımlaşma` ve `paylaşma` konularındaki hassasiyetin daha da arttığına vurgu yapan Ekrem; "
 
Ramazan; paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Hiç şüphesiz Ramazan ayının manevî atmosferi, yapılan yardımları da bereketlendirmektedir.
 
Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’ Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, aç olanı doyurmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız. Yoksul kardeşlerimizin yaralarını sarmak; zengin fakir, genç yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, milletimizin birliğini daha da güçlendirecektir.  Bu duygu ve düşüncelerleAkyazı’lı hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını,Covit illetinden bir an önce kurtulmamızı temenni ediyorum" dedi. 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks