Alaman rumuzlu,senin gibilerin yüzünden bu halde bu millet
akyazılı hemşerim. alamanyada yüzde 50 zam ben görmedim. gören yazsın. burada asgari ücret saati 9,5 euro. bu paraya çalışan da yüzde 10. biz burada bize iyi hizmet eden siyasilere oy veriyoruz. onlarda iyi yönetiyorlar. siz de orada iyi siyasetçiler seçin. insanca yaşayın. 22bin büyük bir para değil türkiyede. vatandaş nasıl geçineceğini sandık önüne gelince yapıyor. vatandaş diyorki ben 4250 ye geçinirim. devletim sağolsun. buna benim söz söyleme hakkım yok. vatandaşın tercihi. gerçek bu.
Alaman rumuzlu arkadaşım zammın çok iyi olduğundan 1500 euro ile Türkiye de orta halli bir yaşam süreceğinden bahsediyor. İnşaAllah hayırlısı ile emekli olur ,gurbetten kurtulursun. Ancak 1500 euro ortalama 22.000 tl yapıyor. Sen bu 22.000 tl ile orta halli bir yaşam sürmeyi hayal ederken 4250 tl yani senin maaşının 14 alan vatandaş nasıl geçinsin .Fevkalade zam demen biraz abartı olmamışmı? Lütfen biraz gerçekçi olalım.
Hani asgari ücretin altında emekli maaşı kalmamıştı. Neden 2840tl değilde 1626tl alıyormuş emekli. Kendileri 1 günde harcıyor o paraları. Biz çalışanlarımıza yüzde 50 zam yapın dediniz yaptık devlet niye vatandaşına yapmıyor yüzde 50 yi.
devletimiz fevkalade bir zam yapmış. bizim alamanyada emeklinin maşına gelen zam yüzde 1 bilemedin 1,2. burada emekli aç. ben de emekli olunca türkiye ye dönecem. 1500 euro emekli maaşı ile alamanya da geçinmek zor. türkiyede hiç olmazsa orta halli bir hayat sürerim.
geçen bir haber okudum. cumhurbaşkanı danışmanı nin boğazdaki bir yemeğine 12 bin tl fatura kesilmiş. bence memur emekli hiç olmazsa bir danışmanın bir öğündeki yemeği kadar maaş alsa. memur emekli bunu haketmiyor mu? ak partili kardeşlerim ev ziyareti yapacaklarına bu adaletsizliğin ortadan kaldırılması için chp hükümetine karşı politika geliştirse güzel olmaz mı?
A haber nerede davulcular zurnacilar bunada bayram etsinler doğalgaz elektrik zamlarıyla zaten 300 TL yi aldı verin gazı verin ayarı