İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kuzulukda Facia

23-06-2017 17:23:19 - AKYAZI
Kuzulukda Facia

Hardal Burger Akyazı
Akyazı ilçesi Kuzuluk mahallesinde şerefiye yolu üzerinde bulunan yüzme havuzunda facia yaşandı. 5 kişi yaşamını yitirdi. 
Edinilen bilgilere göre yüzmek için Kuzuluk mahallesinde yol kenarında bulunan Aqua land adlı yüzme havuzuna giden çocuklar Havuzda henüz bilinmeyen sebepten elektrik akımına kapıldılar. Elektrik akımına kapılan Gökay Yıldırımgeç (15) , Nurullah Ünlütürk (16), Mert Kaliç , suda çırpınırken gören işletme sahibi Mehmet Kaya (58) ve oğlu Kadir Kaya (29) , çocukları kurtarmak için havuza atladı. Havuza atlayan baba oğul da akıma kapıldı.

Akıma kapılarak ağır yaralanan ve kalplerinin durduğu öğrenilen 5 kişi olay yerine sevk edilen 112 salık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Akyazı devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Gökay Yıldırımgeç (15) , Nurullah Ünlütürk (16), Mert Kaliç(16) , Mehmet Kaya (58) Kadir Kaya (29) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  Zafer K. İsimli bir kişi ise tedavi altına alındı. 
 
Havuzda kaçak akım rölesi olmadığı öğrenildi. Jandarma ve Akyazı savcılığı olay yerinde inceleme yaparak olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Marmara Göz
Kuzulukda Facia
Akgün Restoran Çorba
Kuzulukda Facia
Kuzulukda Facia
Kuzulukda Facia
Kuzulukda Facia
Kuzulukda Facia
Kuzulukda Facia
Kuzulukda Facia

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden