Kuzuluk Halkı Üst Geçit İçin İmza Topluyor !!!
Akyazı Kuzuluk mahesinde yaşayan vatandaşlar üst geçit için imza kampanyası başlattı.
Akyazı Kuzuluk orta mahe ve şose mahesi halkının D-140 karayolunu kullanmasından dolayı karşıdan karşıya geçişlerde büyük tehlike yaşadıklarını belirten maheliler, birilerinin canı yanmadan araç ve yaya güvenliği için üst geçit yapılmasını istedi.
Can güvenliği için üst geçit şart
Acil bir durum da ambulans veya itfaiyenin müdahalesinin gecikeceğini dile getiren Kuzuluk sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Murat Çakmakçı başlatılan imza kampanyasına halkımızın destek vermesini bekliyorum dedi.
Çakmakçı "Bilindiği üzere Kuzuluk orta mahe ile şose mahesini bir birine bağlayan bağlantı yolunun ortasından D-140 karayolu geçmekte. geçtiğimiz günlerde yapılan yenilikle duble yola çevrilen kara yolundan transit geçen araçların tehlikeye maruz kalmamaları gerekçesi ile iki mahenin bir biriyle irtibatı kesilmek isteniyor. mahe halkının Yaz-kış kullandığı bu yolda çok ciddi araç trafiği olmakta. Vatandaşlarımızın mağdur durumda kalmamaları için iki mahe arasında geçişi sağlayacak üst geçit yapılması için başlattığımız imza kampanyasına tüm halkımızın destek vermesini bekliyoruz. Toplanan imzalarla gerekli mercilere başvurular yapılarak, Ankara'da yetkililere bizzat teslim edilecektir" dedi.




