ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kuzey Marmara Otoyolunda o bölüm trafiğe açılıyor

12-12-2018 14:09:46 - AKYAZI
Kuzey Marmara Otoyolunda o bölüm trafiğe açılıyor

Kurtköy-Akyazı arasında yapılacak olan ve Anadolu Otoyolu’yla İstanbul 3.Köprünün bağlantısını sağlayacak Kuzey Marmara Otoyolunun bir bölümü açılıyor

Özgür Adımlar
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki kesimin "erişme kontrollü karayolu" olarak trafiğe açılması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca onaylandı. Trafiğe açılan yolda belirli yerler ve şartlar dışında giriş ve çıkış yapılması ve bu tür çıkışları engellemek amacıyla kara yolu sınır çizgisi boyunca tesis edilen tel çit veya duvarların tahrip edilmesi yasak olacak.
 
Yola yayaların, hayvanların, motorsuz araçların, lastik tekerlekli traktörlerin, iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesine ve araçların kavşaklarda duraklama, park etme, geri dönüş yapma ve geri gitmelerine izin verilmeyecek. Zorunlu hallerde en sağdaki emniyet şeridinde durulabilecek.
 
Yolun bu kesiminde mecburi asgari hız 40, azami hız 120 kilometre olacak.  Kuzey Marmara Otoyolu Alandüzü, Karapınar, Evrenköy hattını izleyerek valilik binasının güney kısmından çaprazlama geçerek Akyazı-Hendek yönünde mevcut otoyola bağlanacak.  Sakarya'yı yakından ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu Yap-işlet-devret modeliyle yapılıyor. 
UB Group
Kuzey Marmara Otoyolunda o bölüm trafiğe açılıyor
UB Group
Kuzey Marmara Otoyolunda o bölüm trafiğe açılıyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)