Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Kuvvetli sağanak yağış uyarısı

31-05-2021 17:39:07 - AKYAZI
Kuvvetli sağanak yağış uyarısı

1 Haziran Salı günü akşam saatlerine kadar şehirde etkisini göstermesi beklenen gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışına karşı vatandaşlar uyarıldı

Özgür Adımlar
Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran Salı günü akşam saatlerine kadar şehirde etkisini göstermesi beklenen gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışına karşı vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm ekiplerin teyakkuzda olduğu kamuoyuyla paylaşıldı.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehirde beklenen kuvvetli yağışa ilişkin vatandaşları uyardı. Kurumdan yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 1 Haziran Salı günü şehrimizde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Metrekareye 21 – 50 kilogram arasında yağış düşeceği tahmin edilen ve akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen sağanak ve dolu yağışında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı ekiplerimiz şehir genelinde müdahaleye hazır olarak beklemektedir. Vatandaşlarımızın da olası bir ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
UB Group
Kuvvetli sağanak yağış uyarısı
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden