10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kültür Parkında Yapılan Kültürsüzlük

07-07-2016 18:39:36 - AKYAZI
Kültür Parkında Yapılan Kültürsüzlük

Akyazı Ömercikler Mahallesinde yapımı biten fakat açılışı yapılmayan Kültür Parkında vatandaşların yerde çekirdek kabuğu görmesi tepkilere yol açtı.

Hardal Burger Akyazı

Vatandaşların Kültür Evinde yaptıkları kültürsüz ve duyarsız davranışlara şahit olan ve yere atılmış çekirdek kabuklarını gören bir vatandaş Akyazı Haber ihbar hattına şikayetini dile getirdi. Bankta oturan vatandaşlar yedikleri çekirdekleri kabuklarıyla yere attı.

 

Bankın hemen etrafında çöp kutusunun bulunmasına rağmen ısrarla çekirdek kabuklarını yere atan vatandaşlar tepkiye yol açarak, görüntü kirliliğine neden oldu. Açılış yapılması beklenen Kültür evinde yapılan bu duyarsız davranış halkın tepkisini çekti. Parka çocuklarıyla gelip zaman geçiren aileler, vatandaşların açılışı halen yapılmamış kültür evine karşı daha duyarlı davranmalarını istediği belirtildi.

 

Ürdüç
Kültür Parkında Yapılan Kültürsüzlük
UB Group
Kültür Parkında Yapılan Kültürsüzlük
Kültür Parkında Yapılan Kültürsüzlük

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
8 yıl önce2016-07-08 09:15:43

kültür seviyesinin en düşük olduğu bir ilçede şaşımaya gerek yok o çöp kutusu o kültürsüzün burnun dibinde olsa çöpe atmayı düşünemez iktiderın dindar ve kindar nesil yetiştirecez tohumları yeşermeye başladı

2
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)