Merkezi Küçücek mahesinde bulunan Sakarya Tasavvuf musikisi ve kültürünü tanıtma yaşatma ve sosyal yardım derneği tarafından verilen iftar yemeğine ilgi yoğundu.
Dernek binasında verilen iftar yemeği öncesi Tasavvuf musikisi dinletisi ve Semah gösterileri başlayan program iftar yemeği ile devam etti.
Yemek duasını Taşburun köyü merkez camii imamı Hüseyin Ersoy yaptı.
Dernek Onursal başkanı Küçücek merkez camii imamı Adil Yıldız yaptığı konuşmada verilen iftar davetine katılanlara teşekkür ederken Sakarya Tasavvuf musikisi ve kültürünü tanıtma yaşatma ve sosyal yardım derneği Ramazan boyunca her Pazar günü dernek binasında iftar verdiğini belirtti.
Onursal başkan Adil Yıldız derneğimiz eylül ayının 1-7-11- ve 18 inde Sakarya kent meydanında Tasavvuf musikisi ve Semah gösterileri yapacaktır.bu gösterilerde sizleri davet ediyoruz dedi.
İlçe müftüsü Mehmet Şenokur Ramazan, İftar ve Oruç hakkında bir konuşma yaptı.
Dernek başkanı Tekin Fırat ve Onursal başkan Küçücek merkez cami imamı Adil Yıldız İftara katılan misafirlerle tek tek ilgilendiler.
Ethem Acar

