Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu

18-04-2020 13:06:35 - AKYAZI
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu

Hayvan sever Elçin Tuba Zengin,sokak hayvanlarını kendi çiftliğinde toplayıp bakmaya başladı.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Akyazı İlçesinde yaşayan hayvan sever Elçin Tuba Zengin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla evine kapanan vatandaşlar cafe ve lokantaların kapanması ile sokak hayvanları yiyecek bulma sıkıntısı yaşamaya başlayınca, sokak hayvanlarını kendi çiftliğinde  toplayıp bakmaya başladı. Sosyal medyadan yardın isteyen hayvan sever gelen mamalarla 200 sokak hayvanına bakıyor. Sosyal medyadan yardım isteyen hayvan sever kadın ilk cevap veren  Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya oldu.
 
Emniyet Müdürü Fatih Kaya  hayvan sever ElçinTuba Zengin’e polis ekipleriyle birlikte mama gönderdi.
 
Hayvan sever Elçin Tuba Zengin, burada köpeklerim ve kedilerim var. Burada işim bitince yol üstünde bulunan hayvanları doyurmaya gidiyorum. Korona virüs hastalığı sebebiyle aç kalan hayvanlar, ve kendim baktığı hayvanlar için, sosyal medyada Sakarya Emniyet müdürlüğünü de etiketlediğim bir çağrıda bulunmuştum.
Bana ilk dönüşü yapan sakarya İl Emniyet müdürü Fatih Kaya’ya çok teşekkür ederim, duyarsız kalmadı bu konuya. Şu anda 20 çivarında sokak hayvanı var zaman zaman sayı oynuyor.  Bu virüs hastalığı çıktıktan sonra sayıda çoğaldı, ormanda bulunan hayvanlar insan görmeyince şehir içine yaklaşmaya başladı. Elimizden geldiği kadar ıssız yerlerdede hayvanları doyurmaya çalışıyoruz. İnsanlarda korkuyor tabiki sokak hayvanlarından. Çarşı içinde çoğalmaya başladı, Belediye ne yapsın virüs dolayısıyla barınaklara hayvan almıyor bakımlar falan durdu. Besleme alanlarında hayvanları babamla birlikte beslemeye çalışıyoruz.
 
Ailece sokak hayvanlarını bakmaya çalışan Zengin ailesi, Baba İsmail Zengin, sokaklar insanlardan boşalınca hayvanlar şehir içine dolmaya başladı, millet dışarı çıkamıyor hayvanlara bakamıyor, kendi hayvanlarını da sokaklara bırakıyorlar. Biz bunları toplayıp bakıma muhtaç olanları burada tedavide ediyoruz. Sakat ve gözleri görmeyen hayvanlarda var. Vatandaşlar sevmek için evlerine alıyorlar sonra bir iki ay sonra sokağa salıyorlar. Bizlerde bunları toplayıp bakmaya çalışıyoruz dedi.
Ürdüç
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu
UB Group
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu
Koronavirüs sokak hayvanlarını da vurdu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazı 54 4 yıl önce2020-04-18 21:57:55

Helal olsun kızımıza.Böyle güzel insanlarla aynı yerde yaşamak mutluluk veriyor.

1
-0
Ali KAHRAMAN 4 yıl önce2020-04-18 20:30:12

Kuzuluk Fabrikalar mevkiinde iş yerim var 8 tane sokak köpeğim var. Hepsi bir birinden güzel. İş yerim virüs nedeniyle 20 gündür kapalı. İki gün ara ile gidip yediriyorum. Çevrede yiyebilecekleri hiçbir nokta yok. Arabamı gördüklerindeki sevinç hareketleri, karınları doyuncaki mutluluğumu tarif edemiyorum.

0
-0
Misafir 4 yıl önce2020-04-18 18:47:11

Eski akyazı şimdiki geyve ilçe emniyet müdürü ibrahim bedir koronavirüs testi pozitif çıktı bugün akyazı devlet hastanesine yatırıldı haber değeri bundan daha fazla

0
-0
Çarşı akyazı 4 yıl önce2020-04-18 17:40:43

Süper davranis allah razı olsun hayvanlar merhamet etmek cok guzel

0
-0
KDV düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak