Konferans'a Yoğun İlgi

19.30’da başlayan programın Açılışını Kuzuluk İhlas Kaplıca Camii imamı Kur'anı Kerim okuyarak başladı.

Programın sunuculuğunu yapan İdris Araz Kur'anı Kerim’in okunması ardından Konferansı vermek üzere Araştırmacı Yazar Cevat Topkara’ya mikrofonu uzattı.

Yaklaşık 1 saat gibi bir zaman zarfında gerçekleşen konferansta Araştırmacı Yazar Evlilik ve Boşanma hakkında çok detaylı bilgiler anlattı. Kuzuluk belediye Konferans Salonunda gerçekleşen Programa Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kuzuluk Belde Teşkilatı, Kuzuluk Gençlik Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Yetkilileri, Kuzuluk Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuzuluk Gençlik Derneği başkanı Murat Çakmakçı Dernek adına Araştırmacı Yazar Cevat Topkara’ya Yöresel Ürünlerden oluşan bir hediye sepeti hazırlatarak takdim etti. Hediye karşısında çok memnun olan Topkara Dernek yetkililerine teşekkür etti.

Kuzuluk Gençlik Derneği başkanı Murat Çakmakçı yaptığı açıklamada “ Öncelikle Bu konferans Salonunu yaptıran Kuzuluk belediye Başkanı Bilal Soykan’ a ve Bizleri kırmadan gelen Hocam’a da çok teşekkür ediyorum. Daha Diyecek söz bulamıyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim “ dedi. Konferans sonunda misafirlere Kuzuluk Gençlik Derneği tarafından meyve suyu ikramında bulunuldu. Ayrıca Konferans Sonunda Kuzuluk Belediye başkanı Bilal Soykan Misafirleri tek tek yolcu etti.
www.kuzuluk.com