Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

KOBİ DESTEK NEFES KREDİSİ ATSO ÜYELERİNE VERİLİYOR

23-10-2018 15:22:00 - AKYAZI
KOBİ DESTEK NEFES KREDİSİ  ATSO ÜYELERİNE VERİLİYOR

ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, KOBİ Destek Nefes Kredisi ATSO Üyelerine 10.000.000,00.-Tl Odamızca tahsis edilerek kullanıma açıldığını bildirdi.

Özgür Adımlar
Başkan Bayraktar, içinde bulunduğumuz ekonomik süreçte, ülke ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin en büyük sorunları arasında finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyon üzerindeki kredi faizleri yer almaktadır. Bu nedenle KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere 2017 ve 2018 yılının başında  başarı ile gerçekleştirilen ve üyelerimize dağıtılan 1.900.000,00.-TL.
 
‘TOBB KOBİ DESTEK NEFES KREDİSİ’ projesi tekrarlanması için Odamız ve diğer odaların talepleri ile gündeme getirilerek kararlanması sağlanmıştır. Kullanıma açılan Proje; Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası işbirliği ile üyelerimize verilecektir. 2018 yılında TOBB Nefes Kredisi için Odamız üyelerine Odamızca tahsis edilen  10.000.000,00.-Tl (onmilyon) olarak verilmeye başlanmıştır. KOBİ niteliğindeki Oda üyelerimize yukarıda yazdığımız bankalar tarafından, aylık % 1,85 faiz Yıllık 22,20 oranında verilecektir. Kullandırılacak Kredi vadesi ilk 6 ay anapara ödemesiz, takip eden 12 ay eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay vadeli  olarak kullandırılmaya başlanmıştır.
 
Başkan Bayraktar ATSO üyesi firmalar Odamıza gelerek ‘TOBB Nefes Kredisi Başvurusu’ için faaliyet belgesi alarak Ziraat Bankası,Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankaları Akyazı Şubelerine TOBB KOBİ Destek Nefes Kredisine başvuruda bulunabileceklerdir. Üyelerimizin KOBİ Destek Nefes Kredisinden mümkün olduğunca faydalanmasını bekliyoruz. dedi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)