Çetinkaya Market
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Panjur

Keremali'de sonbahar renkleri

09-11-2022 14:21:46 - AKYAZI
Keremali'de sonbahar renkleri

Lonca Doğalgaz

Akyazı ilçesinde dört mevsim farklı güzellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Keremali Yaylası sonbaharda büründüğü renk cümbüşüyle göz kamaştırıyor. Bölgede ortaya çıkan eşsiz güzellik havadan görüntülendi.

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Güzlek Mahallesi mevkiinde bulunan Keremali Yaylası’nda sonbahar esintisi yaşanıyor. Çevre iller başta olmak üzere Ankara, İstanbul ve Bursa gibi birçok ilden yüzlerce misafirini ağırlayan Keremali Yaylası’nda oluşan renk cümbüşü hayran bırakıyor. Dağ yürüyüşü, kampçılık, izcilik, dağcılık gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan ve zirvesi bin 543 metre yükseklikte olan yaylanın her bir noktası ayrı ayrı kartpostallık görüntülere sahne oluyor. Sonbaharın en güzel renklerini görmek ve o anları kayıt altına almak isteyen fotoğrafçı ve doğaseverler de bölgeye akın ediyor. Görsel şölenin yaşandığı yayla, gölü ve çevresi havadan da görüntülendi.

“Dört mevsim ayrı güzel Akyazı ilçemiz”

Sakarya’nın en kısa zamanda, en yükseğe çıkılabilen Keremali Yaylası’nın dört mevsim ayrı güzellikler sunduğunu aktaran Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Dört mevsim ayrı bir güzel Akyazı ilçemiz. Keremali Yaylası’nın eteklerinde Güzlek Mahallemizdeyiz. Kasım ayındayız ve etrafta da görüldüğü üzere sonbaharın ayrı güzellikleri ve renk cümbüşü hakim. Her mevsim ayrı güzelliği olan Akyazımız, sonbaharda da ayrı bir güzel. Doğa ve fotoğraf severlerin yakın ilgisini çekiyor bölgemiz. Hem bu mesire alanı hem de Keremali Yaylası etekleri kampçıların uğrak noktası haline gelmiş durumda” dedi.

Afrika Eli
Keremali'de sonbahar renkleri
Afrika Eli
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri
Keremali'de sonbahar renkleri

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ev yapın 3 yıl önce2022-11-12 00:03:46

Per perişan olsun insan doldurun her tarafına merkezinden çok ev olmazsa Akyazınin ayıp olur

0
-0
saime dilmen pazarkö 3 yıl önce2022-11-10 20:00:11

yaylamızı özlemiştik gördüm mutlu oldum

0
-0
Emniyet paylaştı; Sakarya'daki kazalar kamerada
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Vestel