Kendi Aracının Yanışını Kayıt Etti
D 140 Karayolu Akyazı otoban gişeleri önünde meydana gelen kaza sonrası aracı yanan sürücü kendi aracının yanışını telefonuna kaydetti.
Alınan bilgilere göre Sakarya'dan Düzce'ye giden Hikmet Dursun Akyazı Otoban Gişeleri önündeki kavşaktan yolun karşısına geçmek isterken ana yol üzerinden gelen bir diğer araç ile çarpıştı. Kaza sonrası aracı alev alarak yanmaya başlayan sürücü yangın tüpleri ile aracını söndüremeyince Cep telefonuyla aracının yanışını kayıt altına aldı. Dursun, yoldan geçenlere yanan araçtan uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kendisini teselli etmeye çalışanlara ise "benim canım sağ ya keyfini çıkarıyorum, bana bir şey olmasın "dedi.
Sakarya Büyükşehir Akyazı İtfaiye grubunun söndürme işlemlerini tamamlamasının ardından Araçtan geriye işte bu görüntüler kaldı.
İLGİLİ HABER: http://www.akyazihaber.com/akyazi-haber-akyazi-otoban-girisinde-kaza-5-yarali-13549-1.html



