Kenan Sofuoğlu Aile Parkı İhalesi Ertelendi

Alınan bilgilere göre ihale için başvuran kişilerin ihale şartnamesini biraz ağır buldukları için vazgeçtikleri öğrenildi.B u gelişme üzerine belediye tarafından şartname üzerinde kısmi değişiklik yapılması görüşü hakim oldu ve yeniden düzenlenecek bir şartname ile tekrardan ihale süreci başlatılmış olacak.

İHALE ÎLANI

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLİĞİ

Adres    Kullanım Amacı    Ada/ Parsel    Kira Süresi Yıl    Muhammen Bedel(TL) I Yıllık    Geçici Teminat %3(TL)    Güvence Bedeli %10(TL)    İhale Tarih ve Saati

Ömercikler Mah. Çarşı İçi mevkii Akyazı    Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Parkı    81 ada, 1 parsel ve 16 ada, 12 parsel    Kbir)    70.000,08-TL    2.100,00-TL    7.000,00    09.07.2013 11:00

1- İhale Konusu : Mülkiyeti Akyazı Belediyesine ait yukarıda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Parkının 1 (bir) yıllığına kiraya verilmesi ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif (Açık arttırma) Usulü ile Akyazı Belediyesi Encümen salonunda toplanacak ihale komisyonunca ihale edilecektir.

2- Kiraya çıkarılan Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Parkına ait şartname mesai saatleri dhilinde Akyazı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve 100.00-TL (yüztürklirası) karşılığında temin edilebilir.

3- ihaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) İkametgh ilmühaberi

b) İyi hal kğıdı (Cumhuriyet savcılığından)

c) Vergi borcu olmadığına dair belge (Vergi Dairesi Müdürlüğünden)

d) Özel kişiler ile Tüzel kişilerin Büyük ortaklığın vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Nüfus müdürlüğünden)

e) Geçici Teminatı ile Güvence bedelini ve şartname bedelini karşılayacak tutarı yatırdıklarını belirten belgeyi ibraz etmeleri.

I) Özel Kişinin vukuatlı nüfus kayıt örneğinde belirtilen kişilerin Belediyeye borcu olmadığına dair belge. Tüzel kişiliğin ve büyük ortağının vukuatlı nüfus kayıt örneğindeki kişilerin belediyeye borcu olmadığına dair belge.

g) Kira şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

h) Özel kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname

i) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir

Ticaret sicil gazetesi veya bu hususları tevsik eden belge, ihaleye katılacaklar için yetki belgesi ve noterden tasdikli imza sirküleri ile birlikte ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

4- Posta ile başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli taahhütlü olarak gönderecekleri ve usulüne uygun olarak hazırlayacakları teklifleri ile birlikte istenilen diğer belgelerin ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmaz.

5- İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.