Kaymakam Beypınar Basınla Buluştu
İlçe kaymakamı Erdoğan Beypınar 24.07.2009 Cuma günü saat 08.30 da Akyazı belediyesi yeni aile parkında verdiği kahvaltıda
İlçe kaymakamı Erdoğan Beypınar 24.07.2009 Cuma günü saat 08.30 da Akyazı belediyesi yeni aile parkında verdiği kahvaltıda Akyazı’da görev yapan basın temsilcileri ile bir araya geldi.
Kahvaltıya ilçemizde görev yapan tüm basın temsilcileri katıldı.
Kaymakam Beypınar kahvaltının bir bahane olduğunu asıl amacın yerel basın temsilcileri olarak sizlerle bir araya gelmek ve 24 Temmuz 1908 de Türk basınından sansürün kaldırılması nedeniyle ilan edilen basın bayramınızı kutlamak istedim.
Basın dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir hizmeti yerine getirmektedir sizlerde bu hizmetin birer parçası olarak ilçemize önemli hizmetler vermektesiniz. Yaptığınız hizmetlerden bizler memnunuz doğru bilgi ve bilgilendirme hususunda bize düşen görevler ne ise biz her konuda sizlere yardımcı oluruz hepimizin amacı ilçemizin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlamaktır. Bu çalışmaları da basın olarak sizler halkımıza ulaştırma ve bilgilendirme görevlerini ifa ediyorsunuz. Basın bayramınızı kutluyorum birlikte uyum içinde çalışmalarımızın devamını diliyorum dedi.
Toplantıya Akyazı belediye başkanı Yaşar Yazıcı Garnizon komutanı Yzb R.Tamer Aksoy İlçe Emniyet müdürü Erdem Mali Katıldı. Basın mensuplarının sorularını başkan Yazıcı, Garnizon komutanı Aksoy ve ilçe emniyet müdürü Mali cevaplandırdılar ve basına her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Toplantının sonunda İlçe kaymakamı başkanlığında yerel basın mensuplarının ayda bir toplanmasına karar verildi.
Ayrıca Basın Gününde Bizleri Unutmayan Ahmet Hasnun İlk Öğretim Müdürü Eşref Başer, Akyazı Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Çetin Sarı, MHP İlçe Teşkilatı Adına Ahmet Birinci, T.S.D Akyazı Şubesi Başkanı Mehmet Şakir Kaplan, İnönü Mah Muhtarı Mustafa Aydın’a teşekkür ederiz.
Ethem Acar



