10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kayıp adam Akyazı'da görüldü iddiası

28-09-2020 13:14:04 - AKYAZI
Kayıp adam Akyazı'da görüldü iddiası

Çorum Mecitözü ilçesine bağlı Kalecik köyünde yaşayan ve bir haftadır haber alınamayan 64 yaşındaki İbrahim Öngül’ün Akyazı'da görüldüğü iddia edildi.

Hardal Burger Akyazı
Çorum'un Mecitözü İlçesi Kalecik Köyü’nde yaşayan 64 yaşındaki İbrahim Öncül, iddiaya göre, tarlaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı ve tekrar eve dönmedi. 
 
Aynı köyde yaşayan oğul Muharrem Öncül, jandarma karakoluna yaptığı başvuruda, herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan babası İbrahim Öngül’ün tarlaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını ve tekrar eve dönmediğini söyleyerek kayıp bildiriminde bulundu.
 
İhbarın alınmasından sonra Çorum Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlandı. Kayıp şahıs İbrahim Öngül’ün KİHBİ kayıtlarına kayıp bilgi girişi yapıldı.
 
Mecitözü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipler İz Takip Köpek ve Çorum İl AFAD Müdürlüğü unsurları ile köy ve civarında gidebileceği yerlerde arama faaliyeti ve sağlık kuruluşları ve otogarlardan gerekli araştırmaları yaptı, ancak kayıp şahsa ulaşılamadı.
 
İbrahim Öngül oğlu Muharrem Öngül, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli programa katılarak babasının kayıp olduğunu dile getirerek bulunmasını talep etti.
 
Kayıp şahsın bulunabilmesi için araştırmalar devam ederken Müge Anlı'nın programına katılan Akyazılı bir esnaf, İbrahim Öngül'ün iki sefer dükkanından alışveriş yaptığı bilgisini paylaştı.
 
Karaçalılık'ta çay ocağı işleten Zeki Yazıcı da kayıp kişinin iki sabah iş yerine gelip  poğaça yiyerek çay içtiğini dile getirdi. 
 
Öte yandan SAKTİM ve SAKE ekibi de ilçede olduğu söylenen kayıp adamı bulmak için arama yaptı. 
 
Nuri Kuru
Güven Yapı
Kayıp adam Akyazı'da görüldü iddiası
Güven Yapı
Kayıp adam Akyazı'da görüldü iddiası

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazılı isimsiz 4 yıl önce2020-10-01 00:26:22

Arkadaşlar inanmayın böyle birisi gelmedi sırf muhabbetine yalan yanlış bilgi kirliligi var ben aynı mahallede oturuyorum

0
-0
İsimsiz 4 yıl önce2020-09-28 20:14:50

Kuzuluk orman parkta para topluyordu

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden