Kaptan Cafe, Restaurant Açıldı
Akyazı 'nın Kuzuluk beldesine büyük yatırım. İstanbul'un iş adamlarından aslen Trabzonlu olan emekli kaptan Mehmet BAHADIR
Akyazı ‘nın Kuzuluk beldesine büyük yatırım. İstanbul'un iş adamlarından aslen Trabzonlu olan emekli kaptan Mehmet BAHADIR Altındere’deki bir tanıdığı vasıtasıyla gelip gördüğü Kuzuluk beldesinde bir balık tesisi kiralayarak büyük değişiklikler yaptı. Kaptan Cafe adı altında açtığı tesiste mangalda kendin pişir kendin ye, canlı alabalık ve bölgede az bulunan bıldırcın, kuzu tandır , saç kavurma yanı sıra nargile ve sonraki aşamada ise canlı fasıl müzik olacağını ve tesislerinin alkolsüz olduğunu belirtti. Ayrıca Akyazı, Kuzuluk ve İhlas Kaplıca Evleri için özel servislerinin bulunduğu özel gün ve organizasyonlara da açık olduklarını belirtti.
Mehmet Bahadır konuşmasında;“İstanbul’da yoğun iş stresi altından kalıyoruz İstanbul beni çok yorduğu için İstanbul dışında yatırım yapmak istedim ve bu cennet beldeyi seçtim. Sadece tesis değil, aile olarak da Kuzuluk’ta yaşamaya karar verdim ve taşındım. Bir aydır yoğun şekilde tesise yatırım yapıyorum. İlçenin daha güzel yatırımları hak ettiğini düşünüyorum" dedi.
Bugün resmi açılışı yapılan Kaptan Cafe Restaurant ‘ın açılışında konuşan Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım; "Böyle tesislerin ilçemizi dahada güzelleştirdiğini vurgulayarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu". Açılışa Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, İl genel meclis üyesi Hüseyin Düzcan, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur, Akyazı Hıfzıssıhha üyesi Dr.Cevat Yıldırım ve Çok sayıda konuk katıldı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)


