10 K Grup
Ellidört Park

Kafa Kafa Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında

08-10-2020 12:23:57 - AKYAZI
Kafa Kafa Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında

Akyazı'da Şehit Furkan Çelik Caddesi Yıldırım Besi Çiftliği önünde meydana gelen 3 aracın karıştığı zincirleme kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Özgür Adımlar
3 kişinin yaralandığı bir sürücünün araç içinde sıkıştığı kaza anı yaşanan kazanın boyunu gözler önüne serdi.
 
 Ne Olmuştu 
 
- Sakarya’da feci kaza, iki araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı  
 - Otomobilde sıkışan sürücü ekiplerin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı  
 
 Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 3 aracın karıştığı ve ortalığın adeta savaş alanına döndüğü zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Meydana gelen kazada hafif yaralanan kazazede ise korku dolu o anları anlattı.  
 
  Kaza, Akyazı ilçesi Batakköy Mahallesi şehit Furkan Çelik Caddesi üzerinde meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, Akyazı istikametine gitmekte olan S.Y. idaresindeki 54 H 1617 plakalı Volvo marka otomobil ile Batakköy Mahallesi istikametine gitmekte olan H.Ö. idaresindeki 54 YP 175 plakalı Opel marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil arakasında duran C.D. idaresindeki 41 BD 952 plakalı Fiat marka  araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Durumun haber verilmesine üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Akyazı Devlet Hastanesine kaldırırken araç içinde sıkışan şoförü ise itfaiye ve SAKTİM ekipleri sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
 
Meydana gelen kazada hafif yaralanan kazazede ise korku dolu o anları anlattı.
 
Meydana gelen kazada hafif yaralanan kazazede Celal Demir, “Kafa kafaya çarpıştılar ve asfaltın üzerinde dönerek hafifte benim aracıma çarptılar. Ölü yok ama yaralı var”  dedi. Araçların hurdaya döndüğü kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
 
UB Group
Kafa Kafa Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında
Marmara Göz
Kafa Kafa Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Batakkoylu 4 yıl önce2020-10-09 14:30:37

Şu yola ışık Kasis vs. Şart oldu bu kaçıncı kaza virajlı yol aşırı hız yapıyorlar bir kişinin yaptığı hata kaç cana sebep oluyor yazık deilmi

0
-1
Akyazılı 4 yıl önce2020-10-08 14:44:30

Bu yola kasis şart oğlu şart

1
-3
4 yıl önce2020-10-09 08:48:58

kasisten başka bir şey yaptığımız yok zaten her yer kasis

3
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)