İnönü İlköğretim Okulu Öğretmenleri Sabah Kahvaltısında Bir Araya Geldi

Akyazı İnönü ilköğretim okulu öğretmenleri 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile Akyazı aile parkında sabah kahvaltısında aileleri ile birlikte bir araya geldi.


Okul müdürü Recep Furuncuoğlu tarafından okuldan ayrılarak başka okullarda göreve başlayan İsmail Kaya Hilal Cibre Rüştü Polat a emeklerinden dolayı birer teşekkür plaketi verildi.

Ayrıca İnönü ilköğretim oklunda görev yapan ve yeni evlenen Fevzi Harputoğlu ve Perihan Özkan’a evlilik hediyesi Türkçe öğretmeni Maide Ak’da ilk çocuk sahibi olduğundan birer altın hediye verdi.

Okul müdürü Furuncuoğlu, bizler büyük bir aileyiz birimiz gider birimiz gelir bizler İnönü ilköğretim okulunun eğitim ordusuyuz. Şahsım adına bilmeyerek sizleri kırmışsam  özür dilerim hakkınızı helal edin dedi.