İmam Hatip Lisesi İçin Zemin Etüdü Yapıldı

Akyazı Devlet Hastanesi Arkasında bulunan alana yapılacak olan imam hatip lisesi orta okulu için çalışmalar hızla sürüyor.
16 Kasım 2012’ de Akyazı Belediyesinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün katılımıyla AKİMDER ( Akyazı İmam Hatip Mezunları Derneği) ile imzalanan protokol sonrası Akyazı ilçesine yapılacak olan İmam Hatip Okulu için çalışmalar sürüyor.  Zemin etüdü çalışmalarını bedelsiz olarak yapan Sakarya Jeotasarım , Jeoloji mühendisi Ayça Özbey in kontrolünde hafta içi zemin etüd çalışmalarına başladı.

AKİMDER başkanı Abdurrahim Atmaca “ Dernek olarak üye arkadaşlarımız okulun Akyazı’ya bir an önce kazandırılması için canla başla çalışıyoruz.  Okula katkı olması için Zemin Etüd işlemlerinden ücret talep etmeyen Sakarya Jeotasarım firmasına teşekkür ediyorum.

Sayın Sakarya Valisi Mustafa Büyük, “Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı ve destekleyen tüm siyasilere de tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca inşaat ile yakından ilgilenen Okul aile birliği üyeleri Selim Akman , Ayhan Gezer Okul müdürü Metin Kut’a teşekkür ederim “ dedi.
İnşaat yapılacak alanda bulunan yetişmiş 150 nin üzerinde ağaç Akyazı Devlet Hastanesi, Paris ilköğretim, Fen Lisesi, Pazarköy ilköğretim, Öğretmen Lisesi, İnönü ilköğretim, Endüstri meslek lisesi ve Taşburun ilk öğretim okulu bahçelerine dikildi.