Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

İL JANDARMA ALAY KOMUTANINDAN ATSO YA ZİYARET

26-12-2017 15:53:39 - AKYAZI
İL JANDARMA ALAY KOMUTANINDAN ATSO YA ZİYARET

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti

Hardal Burger Akyazı
Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Akyazı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu ile birlikte  Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’a iadeyi ziyarette  bulundu. 
 
Başkan Bayraktar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yiğit Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığına atanması  sebebiyle kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün  ise Alay Komutanımız Albay Yiğit’te bize iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
 
Başkan Bayraktar gerçekleşen ziyarette ATSO çalışmaları, ilçenin sanayisi, ticareti ve ekonomisine ilişkin bilgiler aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraktar, gösterdiği nezaket ziyaretinden dolayı Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit’e teşekkür ederek, bugüne kadar yapmış olduğu özverili çalışmalarını kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. İlimiz ve ilçelerimize yararlı hizmetlerde bulunacağına inanıyor ve Oda olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye devam etmeye hazırız, dedi.
 
Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Sakarya’da göreve başladığım zaman Başkanımız Bayraktar Atso Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş ve memnuniyetlerini ifade etmişlerdi. Bugün kendilerine iade-i ziyarette bulunarak Akyazı’nın ticaret, sanayi ve ekonomisine vermiş olduğu katkılardan dolayı başarılar diliyorum, dedi.
Güven Yapı
İL JANDARMA ALAY KOMUTANINDAN ATSO YA ZİYARET
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks