İki Gündür Alınmayan Köpek Ölüsü Kokmaya Başladı
Boş arazide bulunan köpek ölüsünün alınması için Belediye yetkililerine haber verilmesine rağmen iki gündür alınmayan köpek ölüsü kokmaya başladı.
Mahe arasında ölen köpeğin alınması için mahe sakinlerince Akyazı belediyesine telefon edilerek haber verilmesine rağmen alınmayan köpek ölüsü kokmaya başlayınca mahe sakinleri tepki göstermeye başladı.
Yeni cami acil servis istasyonun yanındaki boş arsada ölen köpeğin hem mahe arsında hem de çocuklularının oynadığı civarda ve evlerin arasında olması nedeniyle ve kokmaya başlayan köpek ölüsünü kireçlediğini belirten mahe sakinleri, bu köpeğin öldüğü iki gün oldu. Belediyeye telefon etmemize rağmen gelip almadılar. Havaların sıcak olması nedeniyle kokmaya başladı. “Belediye canlı köpeklere değer verilirken insanlara neden değer verilmiyor” diyerek belediye yetkililerin tepkilerini dile getiriyorlar.




