Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

İhh Kurban Destek standı Açıldı

25-07-2019 17:26:49 - AKYAZI
İhh Kurban Destek standı Açıldı

İyilikte payınız olsun Diyerek Yola çıktıkları Yardım Etkinliğinde 27 yıldır Yapıldığı gibi bu yıl da yeniden düzenleniyor.

Hardal Burger Akyazı
Kurbanlarınızı Türkiye dahil 90 ülke ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak İçin Gazi Süleyman Paşa camii önünde Açılan Stand’da Kurban Hisseleri toplanıyor.
 
 
Bu iyilik Kervanında 2018 Kurban Bayramı'nda 2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine Ulaşıldı. 
 
 
İHH geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda sizlerin desteğiyle 103 ülke ve bölgede 2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine 56.931 kurban hissesi ulaştırdı.
 
 
İşte 2019’da ihtiyaç sahiplerine Ulaştırılacak 90 ülke ve bölge :
 
Balkanlar: Bosna Hersek, Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Sırbi̇stan (Sancak ve Preşova), Karadağ ve Romanya.
 
 
Afrika: Çad (Çad, Orta Afri̇kalı mülteciler ve Nijeryali mülteciler), Kamerun (Kamerun ve Orta Afrikali mülteciler), Gana, Mali, Ni̇jer, Senegal, Benin, Si̇erra Leone, Liberya, Togo, Burundi, Etiyopya (Etiyopya ve Ogaden), Güney Afrika, Güney Sudan, Kenya (Kenya ve Mombasa), Swaziland, Malavi, Mozambik, Ruanda, Somali, Sudan (Darfur, Hartum ve Kesele), Tanzanya, Uganda ve Zimbabve. 
 
Asya: Bangladeş (Bangladeş ve Arakanlı mülteciler), Hi̇ndistan, (Hindistan, Jammu Keşmir, Kerala ve Assam), Pakistan (Pakistan ve Keşmir), Nepal, Sri Lanka, Myanmar (Burma ve Arakan), Vietnam, Tayland (Patani), Endonezya (Açe ve Palu),  Bangsamoro, Kamboçya ve Doğu Türkistan. 
 
Ortadoğu: Filistin (Gazze ve Batı Şeria), Irak (Musul, Bağdat ve Kerkük),  Lübnan (Filistinli mülteciler ve Suriyeli mülteciler), Ürdün (Suriyeli mülteciler),  Suri̇ye, Yemen, Mısır ve Tunus. 
 
Orta Asya ve Kafkasya: Afganistan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Moğolistan, Azerbaycan (Azerbeycan, Ahıska ve Çeçenistanlı mülteciler), Gürcistan (Çeçen Mülteciler ve Acara), Rusya (Adıgey, Osetya, Karaçay-Çerkes, Kabarday-Balkar, Dağıstan, İnguşetya, Abhazya ve Çeçenistan). 
 
Amerika: Kolombiya ve Venezuela.
Ürdüç
İhh Kurban Destek standı Açıldı
Güven Yapı
İhh Kurban Destek standı Açıldı
İhh Kurban Destek standı Açıldı
İhh Kurban Destek standı Açıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden