İftar Vakti Hırsızlık
Hırsızlar Ramazanda da mesai yapıyor. İftar vakitlerinde ev halkının iftarda olmasını fırsat bilen hırsız eve girerek
Hırsızlar Ramazan’da da mesai yapıyor. İftar vakitlerinde ev halkının iftarda olmasını fırsat bilen hırsız, Ali Hoca (7045) Sokak’ta bulunan Hakan Işık adlı kiracının evine giren ve evde bulunan 100-150 TL civarında nakit parayı çalarak kaçmaya çalışan hırsızı o sırada bir davetten dönen komşusu fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler eve hırsız girdiğini tespit etti. Evin arka camını zorlayarak açan hırsız içeri girerek içeride bulunan bir miktar parayı çaldığı anlaşıldı. Hırsızı fark eden Ş.A “ İftardan geldim bir kişinin garaj kapısından hızla çıktığı gördüm şüpheli hareketlerinden şüphelendiğim yelekli kişiyi tanımadığım için hemen polise haber verdim sonrada arabamla peşine gittim fakat sokak lambalarımız yanmıyor karanlıkta kayboldu gitti. “dedi.
Komşusunun evine hırsız girdiğini öğrenen İnönü Mahe Muhtarı Mustafa Aydın’ın kapı ise sedaş’a tepki göstererek “ Bakın sokak lambalarımız yanmıyor zifiri karanlık oluyor bir tek burası değil mahemizin neredeyse her sokağında arızalı sokak lambaları var Sedaş’a defalarca bildirmemize rağmen gelip lambalarımız takılmıyor. Üç aydır iki ampul alınıp aydınlatma direklerine takamıyorlar gerekçe olarak ampulümüz yok deniliyor. Sadece İnönü mahesinde bu sorun yok neredeyse Akyazı merkezideki tüm mahelerde çalışmayan sokak lambaları var ve Sedaş hiçbir şey yapmıyor.”dedi. Polis soygunla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Mahe sakinleride hırsız’a tepki göstererek” Bu mübarek ayda o çaldığı paralar boğazından nasıl geçecek çok merak ediyoruz “diyerek tepki gösterdiler.


Soyulan Evin hemen önündeki aylardır yanmayan aydınlatma direği


