Herkes Bir Engelli Adayıdır

AKYAZIDAKİ KIRTASİYE VE KİTAP SEKTÖRÜ

Denizlide faaliyet gösteren fiziksel ve bedensel engelliler derneği yayın organı engelsiz gazetesini satarak tekerlekli sandalye alan dernek yetkilileri Akyazı nın mahesi olan Çıldırlarda ikamet eden Müslim Çetin ve Avuçka Karakaş isimli iki özürlü 

Vatandaşımıza dernek yetkilisi Kurtuluş Şengel ve müdürü Atanur Tütüncü eşliğinde tekerlekli araçları teslim edildi, teslim sırasında duygulu anlar yaşandı.
 
Dernek yetkilisi Kurtuluş Şengel yardımlara talep ve istekler doğrultusunda elimizden geldiği kadar devam etmeye çalışacağız dedi; “Bir deyimimiz var herkes birer engelli adayıdır” tabii ki kimsenin engelli olmasını en az sizler kadar bizlerde istemiyoruz ama buda hayatın bir gerçeği gelin el ele gönül gönüle verelim ülkemizdeki tüm engellileri birlikte sevindirelim.