Hastaneye Öğrencilerden Ziyaret

Öğrencilere gelecekte çalışacakları birimleri gezdirerek çalışma şartlarını , çalışma ortamlarını, işin zorluklarını ve güzelliklerini anlatılarak  Hastanenin birimleri gezildi. Dahiliye servisi, laboratuar, acil servis, resüsitasyon odası tanıtıldı. Bunun yanında bir çok öğrencinin kan grubu bilgisi olmadığı için tüm öğrencilerin kanları alınarak Kan grupları bakıldı.
  
Ayrıca Hastanenin ilgili birimleri dışında ambulans da gezildi. İçi, düzeni, olması gereken malzemeler,ilaçlar, aletler Okul Müdürü Mehtap Altunanahtar ve Görevli Hemşire Mücahit BAYRAM tarafından tanıtılarak anlatıldı.

Çalışacakları ortamları gören öğrenciler eğitim açısından daha çok motive oldular. Bu okulu tercih ettikleri için mutlu olan öğrenciler bir an önce mezun olup hastanede görev yapmak istediklerini belirttiler.
  
Ayrıca Okul Müdürü Mehtap Altunanahtar gezinin sağlanmasında emeği geçen Sağlık Grup Başkanı Yavuz TEPEÇINAR  , Hastane Müdürü Abdullah Taha YILDIRIM, Başhemşire Nursel URSAVAŞ’a  ve tüm hastane personeline teşekkürlerini dile getirdiler.