Akyazı Aktaş Sürücü Kursu
Toprak Turizm - yeni Banner

Harunustasporda deprem

26-10-2018 14:49:11 - AKYAZI
Harunustasporda deprem

Dört maçta 3 puan toplayabilen Harunustaspor'da,sezon başında takımın başına getirilen Aydın Özmert, Kışlaçayspor yenilgisi sonrası istifa etti.

Lonca Doğalgaz
Temsilcimiz Harunustaspor’da Aydın Özmert’ten boşalan koltuğa şuan Sportif Direktör olarak görev yapan ve aynı zamanda takımın kaleciliğini üstlenen Şener Dönmez, takımın teknik sorumluluğunu da üstlenecek. 
Futbolculuk kariyerine devam ettiği için kendi antrenörlük belgesini kullanamayacak olan Dönmez, Başkan yardımcısı Haldun Şehit’in antrenörlük belgesini kullanacak.
 
İlk açıklama Başkan yardımcısı Haldun Şehit’ten 
 
Harunustaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Haldun Şehit, deplasmanda Kışlaçayspor ile oynadıkları maçta 3-0’dan 4-3 yenilerek ağır bir darbe aldıklarını ifade eti.
Maçtan sonra Aydın Özmert'in görevinden istifa edeceğini ve bizlere başarılar dilediğini  söylediğini kaydeden Şehit; "Bizde kendisine bize verdikleri emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek hayatında başarılar diledim. Aydın Özmert ile resmi olarak yollarımız ayrılmıştır. Biz sezon başında aldığımız tüm oyuncuları beğenerek izleyerek aldık ve bütün futbolcularımın oyunlarını stillerini çok beğeniyorum. Çok başarılı futbolcularımız var. Evet şuan istediğimiz yerde değiliz. Ama bütün aslan gibi futbolcularım ile bu zorlu fikstürden zirveye doğru tırmanışa geçeceğiz. Küme düşeceğimiz konuşuluyor. Biz kümede kalacağız ve sezonu istediğimiz yerde bitireceğiz. Çünkü ben sporcularıma güveniyorum. Bu günü bir kenara yazın biz başaracağız tarihte bir köy takımının bu kadar başarılı olduğunu duydunuz mu? Tüm dünya basını bizden bahsetti" diye konuştu. 
 
2. Amatörde devraldığı takımı peş peşe her sene şampiyon yaparak Süper Amatör ligine çıkardıklarını anlatan Başkan Şehit, şunları söyledi; "Bitcoin transferi ile gündemi meşkul ettik. Herkes bizden bahsetti. Ama şimdi bakıyorum 4 haftada 3 puan aldık diye bizi eleştirenler oluyor. Bu takımda forma giymek kolay değildir. Bu takımda forma giyen oyuncularım seçilmiş kişilerdir. Kalecisinden tut yedeklerde kalan tüm futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Evet istediğimiz sonuçları şuan alamıyoruz. Ama sezon sonunda arkamızdan gülen herkes bizi alkışlayacak. Çünkü bizim aslanlar gibi kadromuz var” açıklamalarını yaptı.
 
“Fatura bana kesildi”
 
İstifasını sunan teknik direktör Aydın Özmert de transferleri kendisinin yaptığını, kurulu bir kadroya geldiğini dile getirdi. 
"Başkan yardımcımız Haldun Şehit ve Sportif Direktör Şener Dönmez’i yakından tanıdığım ve onlara yardımcı olmak için sezon başında bu takım ile anlaştım" diyen Özmert ".Sezona biraz geç başladık. Takım fiziksel olarak hazır değildi. Ben bunu devamlı Haldun Şehit’e ilettim. Devamlı söyledim. Takım fiziksel olarak hazır değil. Antrenman yapmaya çalışıyoruz oyuncularımızın çoğu mazeret bildirerek izin alıyorlar. Bir disiplinsizlik vardı. İdmana gelmeyen topçuyu kadroya almadığım zamanda beni eleştirenler oluyor. Bu tür şeylerden çok rahatsız olmaya başladım. Ama burası Süper Amatör ligi o yüzden idman yapmamız lazım. 1.Amatörde değiliz ki yatalım maçtan maça toplanalım. Ama ben her şeye rağmen sabrettim. Olmasını çok istedim ama son oynadığımız Kışlaçayspor maçı ile ipler tamamen koptu. 3-0 öne geçtik. Her şey çok iyiydi. Ardından 4 gol yedik. Sanki 4 golü ben yemişim gibi fatura bana kesildi. Benim üzerime geldiler. Böyle olunca da görevimden istifa ettim." şeklinde konuştu. Emre Fidan
Afrika Eli

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Komşuları haber alamadı, cesedi bulundu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri