Harabe şekilde duran Aile parkında Çalışma sevinci kısa sürdü.

Parkta bulunan demir ve harabeye dönmüş kulübe belediye ekiplerinde kaldırılarak park temizlendi. Parkta çocuk parkı ve çeşitli çalışmalar yapılacağını söylenince sevinen çevre sakinlerinin sevinci kısa sürdü. Çalışmaların Temizlik amacıyla yapıldığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre parkta yapılan çalışmalar rutin temizlik çalışmaları olduğu henüz bir çalışma yapılıp yapılmayacağı belirlenmediği öğrenildi. Parkın temizlenmesi ve havların açmasıyla maheli çocukların top oynama sahası oldu. Çevre sakinleri yıllardır parka çözüm üretilememesinden yakınarak “ Yıllardır Akyazı Belediyesi buraya 2 bank 1 çocuk oyun grubu koyamadı. Güzelim yer gündüzleri liseli çocukların geceleri de madde bağımlıların mekanı oldu. Belediyenin buraya çözüm bulmasını bekliyoruz bu parkında sonu Huzur parsellerindeki park gibi olmasını istemiyoruz “ dediler.
Huzur parsellerde ne olmuştu. Bakımsız ve ilgisiz bırakılan park bir süre sonra tahsis edilen aileye geri verilmiş ve geçtiğimiz günlerde yer sahipleri tarafından temeli atılarak inşaat başlatılmıştı.