Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Halkbanktan ATSOya ziyaret

30-07-2021 16:54:39 - AKYAZI
Halkbanktan ATSOya ziyaret

Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ve Halkbank Akyazı Şube Müdürü Dursun Ali Mollaoğlu, ATSO Başkanı Z. Şinasi Bayraktar’ı ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Bayraktar, finans sektörü ve ekonomik dalgalanmalar ve İlçenin ekonomik ve ticari yapısı ile ilgili bilgiler vererek; "
Son zamanlarda ülke ekonomide sıkıntılı günler geçirmekte, bu süreçte finans merkezleri olarak bankalarımıza büyük görevler düşmektedir. Bunlardan biri faiz oranları, diğeri de esnaf sanayici ve tüccarımıza imkânlarının daha rahat şartlarda sunulması ile mümkündür" dedi.
 
Koronavirüs sebebiyle finansman sıkıntısı yaşayan üyeleri için banka tarafından sağlanan İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi'nin üyelerin yaşanan ekonomik durgunlukta ayakta kalmasına destek olduğunu ifade eden Bayraktar; "Elinizi taşın altına koymanız hasebi ile üyelerimiz  ve kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
Ziyarette; Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı “Halk Bankası olarak her zaman Kobilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bankamızın her zaman önceliği tacir,esnaf  ve sanayicimiz olmuştur. Bu açıdan baktığımızda Kobilerimizin bağlı olduğu Ticaret Odalarımız  ve Ticaret Borsalarımızla  var olan diyaloğumuzu geliştirmek ve ilişkilerimizi güçlendirmek bizim için çok önemli.  Ziyaretimizde odanız  ile bankamızın diyalog içerisinde çalıştığını görmekten mutluluk duydum" ifadesini kullandı.
 
ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ve Halkbank Akyazı Şube Müdürü Dursun Ali Mollaoğlu’na ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.
Ürdüç
Halkbanktan ATSOya ziyaret
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
mfş 3 yıl önce2021-07-31 10:05:18

resmi tefecileri izliyoruz.

0
-0
Vatandas Riza 3 yıl önce2021-07-30 19:57:22

Bankalardan guzellik yapmasini bekleyeceginize aidat aldiginiz uyelerinize bir guzellikte siz yapsaniz .. Uyelerinize ne katkiniz var

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group