YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

HADI SEN DE HAYALLERINI SAHNEYE TAŞI

25-09-2019 13:45:04 - AKYAZI
HADI SEN DE HAYALLERINI SAHNEYE TAŞI

Sokaktan Sanata Tiyatro Topluluğu yeni yüzlerini arıyor

Özgür Adımlar
3 yıldır Akyazı’da faaliyet gösteren topluluk bir çok alan da eğitimler , etkinlikler ve bir çok tiyatro gösterileri gerçekleştirdi. Madde bağımlılığından kadın haklarına , engelli farkındalığından aile hayatına , hayvan sevgisinden çevre duyarlılığına kadar bir çok konu da anlamlı mesajlar veren her yaş aralığına hitap edecek tiyatro oyunları sergilediler.
 
Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ‘ ün hayatını ele alan harika bir eser ile Akyazı’nın adını tüm platformlar da duyurdular.
 
En son Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün teşvikiyle Gençlik Merkezleri'nin düzenlediği “ Hayallerini Sahneye Taşı “ adlı tiyatro yarışmasın da “ Baba “ adlı tiyatro oyunu ile Sakarya 1.si Marmara 4.sü oldular.
Şimdi yeniden daha gür bir sesle “ Iyi ki varsın Tiyatro “ diye bilmek için, yeni zaferlere başarılara kollarını sıvayan topluluk yeni katılımcılarını bekliyor.
 
Drama , tiyatro , oyunculuk , sahne , reji , dekor , kostüm ve oyun yazarlığı egitimlerinin verileceği bir çok yetişkin ve çocuk tiyatrosu gösterilerinin sergileneceği eğlenirken ögrenebileceğiniz bir sanat kapısına yeni yüzlerini bekliyor.
 
KATILIM ÜCRETSIZDIR
BAŞVURULAR SOSYAL MEDYA HESAPLARI VE WATSAPP ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.
 
Genel Sanat Yönetmeni ve Yaratıcı Drama Eğitmeni 
Mehmet Furkan Özel
Watsapp : 0535 100 39 49
Instagram : sokaktansanata
Twitter : sokaktansanata
Ürdüç
HADI SEN DE HAYALLERINI SAHNEYE TAŞI
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)