Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Gökhan Kilitten Yoğun Tempo

24-10-2019 17:15:34 - AKYAZI
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo

Avrupa Birliği ve Dış Politika Uzmanı Akyazılı Muhammet Gökhan Kilit, önemli form ve zirvelere katılarak yoğun çalışma temposunu sürdürüyor.

Hardal Burger Akyazı
AB ve Dış Politika Uzmanı Muhammet Gökhan Kilit, “TR-AB İlişkilerinin Geleceği” formu ile Sürdürülebilir Gıda Zirvesi'ne konuşmacı olarak katıldı. 
 
Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve "Küreselleşmenin Krizi: Riskler ve Fırsatlar" temasıyla farklı coğrafyalardan fikir liderlerini İstanbul'da buluşturan etkinliğe birçok ülkenin eski ve mevcut devlet başkanları, başbakanları ve bakanları katıldı. Forumun açış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirirken, 2 gün süren toplantılarda küresel sorunlar masaya yatırıldı.
 
“TR-AB İlişkilerinin Geleceği” Oturumunda konuştu
 
Akyazılı Avrupa Birliği ve Dış Politika Uzmanı Muhammet Gökhan Kilit, TRT World Forum kapsamında düzenlenen “TR-AB İlişkilerinin Geleceği” konulu kapalı oturuma katılarak bir konuşma gerçekleştirerek farklı ülkelerden gelen katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu. Toplantının açış konuşmalarını ise Avrupa Birliği eski Bakanı ve Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Birinci Yardımcısı ve AB Bakanlığı Eski Müsteşarı Büyükelçi Selim Yenel ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Markus Slevogt yaptı.
 
GIDA ZİRVESİ'NDE KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİ
 
Muhammet Gökhan Kilit, Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Birleşmiş Milletler Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) ve  Tarım ve Orman Bakanlığı  tarafından Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’ne de konuşmacı olarak katıldı. Açış konuşmalarını Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve  FAO Orta Asya Alt Bölge Koordinatörü Viorel Gutu’nun yaptığı zirveye ulusal ve uluslararası birçok paydaş katıldı.
Zirve çerçevesinde düzenlenen panelde Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Özertan ve Tarım ve Orman Bakanlığı AB Uyum Daire Başkanı Şule Özge İmamoğlu ile birlikte görüşlerini paylaşan Muhammet Gökhan Kilit, tarım sektörünün mevcut sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. İKV Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Kilit, konuşmasında tarım ve gıda sektörünün Gümrük Birliği’nin güncellenmesi ve serbest ticaret anlaşmalarında pozisyonun belirlenmesine ilişkin bilgiler verdi.  
 
MACARİSTAN BÜYÜKELÇİSİ'NİN DAVETLİSİ OLDU
 
Kilit, Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis'in davetlisi olarak İstanbul'da düzenlenen Macaristan Milli Günü resepsiyonuna da katıldı. Büyükelçi ve Başkonsolos ile görüşen Kilit, özellikle Barış Pınarı Harekatı’nda Macaristan’ın verdiği desteğe teşekkür etti.
UB Group
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Güven Yapı
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo
Gökhan Kilitten Yoğun Tempo

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup