Geleneksel Halk İftarına Yoğun Katılım Oldu

Yaklaşık 3 Bin kişinin katıldığı iftar programı için Gazi Süleyman Paşa Cami önü belediye binası önü dahil her yere masa kurulmasına rağmen bazı vatandaşlar ayakta kaldı.

Başkan Toçoğlu ve Yazıcı masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler. 

İftar öncesi okunan Kur’an-ı Kerim ardından Gazi Süleymanpaşa Camii imam hatipi Hüseyin Harputoğlu’nun duasıyla İftar başladı.  İftar sonrası havai Fişek gösterisi ve çocuklar için Hacivat ve karagöz oyunu sergilendi.

Düzenlenen iftar programına Sakarya Valisi Mustafa Büyük Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Siyasi Parti temsilcileri, birçok  mahe ve köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.