Kaza akşam iftara yakın saatlerde Pazarköy Caddesinde meydana geldi.
Cadde üzerinde aşırı hız yapan Ö.A'nın kullandığı otomobil virajda kontrolden çıktı. Otomobil, park halindeki araca çarptı. Bu sırada caddede yürüyen genç bir kız araçların arasında ezilmekten son anda kurtuldu.
Kazada üç araç zarar gördü.
Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasında saniye saniye görüntülendi. Görüntüde hızla viraja giren otomobilin kontrolden çıkarak park halindeki araca çarpması, genç kızın araçların arasında ezilmekten son anda kurtulması yer alıyor.
Kaza sonrası araçtan dumanlar çıkarken çevredekilerin yardıma koştuğu görülüyor.
Bu nasıl bir araba kullanma keşke geberseydide bir daha başka birinin malına ve canına zarar veremeseydi.
kazadan sonra; millete artist artist konuşan tofaş şoförü, arabanın boyası da yeniydi diye kaza yerinde konuşan arkadaşlarını da bir güzel akyazı okşaması yapılması lazımdı baya baya.
malesef bu sorun akyazıda büyük sıkıntı,aracın orijinalliğiyle oynayıp,insanların içinde birde dirif yaparsan sonuç bu bayan kardeşimize çok geçmiş olsun,ya ölseydi,böyle sorumsuzluk olmaz,böylelerini trafikten men edeceksin varsa ehliyetini iptal edeçeksin,bu trafik terörüstlerine fırsat verilmemeli.
O yolda o hızla gelinmez zaten yoğun Bi alan orası park halindeki araç sahibine üzüldüm adamın yoktan yere arabası hasar gördü genç kıza geçmiş olsun
Ehliyeti men edilsin tabi varsa..
Orası zaten tekyön geri zekalı araç gelmeden geçerim zannetti bastı gaz
keşke geberseydi bir daha milletin canına malına kast edemezdi
Akyazılı mahlasıyla yorum yapan vatandas okadar haklı ki . Mesela bu vatandasa ver 10 yıl trafıgı tehlıkeye atmaktan bak gor kuzu kuzu gıtmıyormu ılla bırı olunce mı yasalar işleyecek. Oda işlerse 2 ayda cıkıyorlar
Sustalari kesip mesafe düşerse olacağı o
ASIL SUÇLU DEĞİŞİME UĞRAMIŞ VE GÜRÜLTÜLÜ EKSOZLU ARAÇLARI TRAFİKTEN MEN ETMEYEN TRAFİĞE ÇIKMALARINA MÜDSADE EDEN DEVLET SUÇLU