Kabakulak ta böylesine ince düşünen ve duyarlı bir insanı görünce şaşırdım doğrusu. Tebrik ederim kardeşim.
En sevdiği isimli kardeşim. Mesele haberdeki kişinin ne yaptığı değil neden yaptığı. Bu iş belediyenin işi. Adamlar akşama kadar kahvede oturup oyun oynuyor dışarıda esnaf kendi kapısını temiz tutacak öyle mi? Sonra belediye çalışanlarına her ay bedava maaş.
Necmi abimiz güzel davranış Belediye niye kafana göre boyadın kamu malını diye ceza kesmesin olurmu :) :)
dünyanin hic bir yerinde kaldirim boyanmaz kaldirim taslari niye boyanir allah askina
Necminin masa sandalyeler kaldırımı işgal ediyor. Aynı Akyazı esnafı gi bi. Belediye boyasın necmi kaldırımı işgal etmesin.
Akyazıyı geç sakaryada belediyecilik sıfır mudurnu deresinin edrafını çöp götürüyor. Koca yol yapılmış yarısı ottan pislikten kullanılamıyor.Bu belediye başkanları hiç istanbula giderken sağa sola bakmıyorlar. Kocaeli belediyesine bakıp biraz feyz alsınlar.
Benim sokagimada asfalt ve kaldırım yapılırsa bende boyarim inşallah tez zamanda gelir bu güzel bir şey temizlik imandandir
Siz kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Gülüp eğlendiğiniz haberdeki adam cebindeki son kuruşunu dahi biriyle bölüşebilecek kadar alçak gönüllü bir adamdır. Ama normaldir. Çekemeyen çoktur. İyi olmak çok suç bu dünyada. Yapsa suç. Yapmasa suç dersiniz insanoğluna. Kalbiniz çok kötü. Yazık!
Oldu herkes istediği renge boyasın. Evinde kalan boyalarla ruh haline göre şekillensin sokaklar.. Şaka mısın kardeşim işine baksana sen..
Hersene isyan yine aynı kişiler kazanıyor,aziz nesine boşuna kızmışız
Belediyeden ricam sosyal gelişim park in karşısona kaldırım yapmış fakat renkli boyanmamis araçlar için son derece tehlikeli fark edilmiyor her an kazaya sebep olursunuz
Kaldirim olsada boyasak
Ağzı olan konuşur
O zaman asfaltı da ben yapayım belediye yorulmasın yahu
dostumuz necmi nin bu hareketi bence örnek bir davranış değil, türkiye gibi bir ülkede oldukça lüks bir davranış? örnek davranış mesela yerlere çöp atmamak olabilir. o nedenle kendisini tekrar ederim.
sevgili necmi seni tebrik ederim. güzel boyamışşsın. Bir kaç sorum olacak. haber de cevabını bulamadım. boyayı kendin mi aldın? mesleğin nedir? boyacılık mı? Neden kendin boyadın? belediye boya sürmeyecek miydi?
Bu dünyaya gariban gelmişiz ne yapalım rantcilarin dünyası
Belediyecilik bitmiş köyümüzün arazileri satmakla ek binaları yıkmakla başka birşey düşünmüyorlar
Sizde varya tam yandaşsınız. Belediye çok çalışıyorda sanki bide herşeyi belediyeden beklemeyinmiş. Allah akıl fikir versin.
Başlık şaka herhalde güldük eğlendik teşekkürler :)
Tamamen iyi niyetle yapılmış örnek bir davranış.Politize etmek anlamsız.Seni cânı gönülden kutluyorum kardeşim.
Vay anasını sen belediyenin kaynaklarını yandaşlara.yedir ondan sonra belediyeye acındıracak haber yapın sonra belediyeye vatandaştan yardım bekleyin siz medya olarak 107 t milyonun haberini yapında görelim
Napsın adam belediye yi beklese kaldırımları yapsın diye heralde ömrü yetmez
3 yıl hizmet yoooook
başlık yanlış . Belediyeden ümidi kesince kendi boyadı olmasın o
belediye de işini yapacak koca marmara 1.si ilçeyiz hizmet 0. o koltuklarda boşa oturmayın.belediyecilik kendi odanı yaptırmakla olmuyor..
Belediyeye yuk olmaya gerek yok herseyi kendimiz yapalim ne ise yariyorlar ki simdi bi ode yarasinlar
Doğru diyorsunuz Bilal başkan 3 yıl hizmet yok demişti haklısınız...
Bence herkes kendi yolunu kendisi asfaltlamalı.Her şeyi belediyeden bekliyoruz arkadaş.