Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Esnafın elektrik ve gazı kesilmeyecek

11-12-2020 20:42:28 - AKYAZI
Esnafın elektrik ve gazı kesilmeyecek

Özgür Adımlar
İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu yeni koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetlerini durduran ya da kapalı olan küçük işletmelerin elektrik ve doğal gazları bu ay sonuna kadar kesilmeyecek.
 
Enerji yönetimi, elektrik ve doğal gaz sektörlerinde şehiriçi dağıtımı üstlenen şirketlerin çatı örgütleri Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) görüştü.
 
Koronavirüse karşı alınan yeni önlemler sonrasında faaliyetlerini durduran ya da kapalı olan küçük işletmelerin borcu olsa bile elektrik ve gazlarının Aralık ayı boyunca kesilmemesini istedi.
 
Ocak ayında koşullara uygun olarak durumun yeniden gözden geçirileceği ifade edildi. Sektör kaynakları, Aralık ayı sonuna kadar borcu olan küçük işletmelerin gaz ve elektriklerinin kesilmeyeceğini belirterek, “Lokanta, cafe, düğün salonu gibi bazı işletmeler faaliyetlerine ara verdi. Bunların, borçları olsa bile gaz ve elektrikleri kesilmeyecek” dedi.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Hasan 4 yıl önce2020-12-12 12:44:52

Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) yetkilileri süreyi bu ay sonuna kadar tutmusunuz. Ne zahmet ettiniz. Şurada kaldı 3 hafta. Hastalık bitti sanki, Ocakta ödeyiz artık. Allah sizleri bildiği gibi yapsın..

0
-0
Akyazili 4 yıl önce2020-12-12 00:39:00

Aysonuna kadar gökten gelecek öderiz kardeşim çözüm bulun çözüm bu milletten vergi alıyoruz bu milletin derdini dert edin 2023 te inşaallah gömerler sizi sandığa ama yok koyun çok bu memlekette siz devam edin saltanat surmeye

1
-0
Mavi 4 yıl önce2020-12-11 22:47:28

Elektrik ve doğalgazın Aralık ayı sonuna kadar küçük işletme olan borçlarının yasal faizlerinin silinmesi ve borcun taksitlendirilerek yapılandırılması uygun olur. Küçük esnaf desteklenmeli

1
-0
Rifat. Dertli 4 yıl önce2020-12-11 21:33:08

Bunlarin hepsi. Yalan. Mart ayinda da demislerdi elektrik dogal gaz kesilmeyecek. Diye. Ben saait oldum bir arkadas bir ay yatirmamis ikinci ay kesmeye geldiler. Dedim ki. Kesemesinin cumurbaskani nin karari. Var. Bana verilen cevap. Elektirik. Sedas in. Sen iyimisin. Alkol mü aldin. Her duyduguna.

1
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks