Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Eşi ve Çocuklarını Öldürerek İntihar Etti

28-04-2019 11:56:23 - AKYAZI
Eşi ve Çocuklarını Öldürerek İntihar Etti

Akyazılı genç kadın ve çocuğu eşi tarafından Öldürüldü

Özgür Adımlar
Adapazarı ilçesinde ortağı Ahmet Kuzgun'u namaz kılarken arkadan ateş ederek üç kurşunla öldüren İsmail Bozbay, Aslen Akyazılı olan eşini ve kızını öldürdürerek intihar etti.
 
Sakarya’da, namaz kılarken ortağını öldüren şahıs, daha sonrasında eşi ve küçük kızını öldürüp intihar etti.  
 
İddiaya göre, dün meydana gelen olayda Erenler ilçesi Modern Sanayi’de inşaat ofisi bulunan müteahhit Ahmet Kuzgun ile ortağı İsmail Bozbay arasında alacak verecek meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası Kuzgun, namaz kıldığı esnada İsmail Bozbay tarafından silahla vuruldu. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelerde Kuzgun’un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı, olay yerinde yaptığı incelemelerde ise Ahmet Kuzgun'un namaz kılarken arkadan üç kurşunla vurulduğu ve kurşunlardan birisinin kalbine isabet ettiğini belirledi. Kuzgun'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezine kaldırıldı.
 
Eşi ve kızını da vurarak intihar etti
 
Ortağını vurarak öldüren İsmail Bozbay yaşanan olay sonrası kayıplara karıştı. Polis ekiplerince Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Bozbay’ın evine gece saatlerinde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda eve giren ekipler İsmail Bozbay, eşi Akyazılı Aycan ( Toy) ve küçük kızları Serra’nın cesedi ile karşılaştı.
 
Yapılan incelemelerde katil zanlısının eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Bozbay ailesinin cenazeleri de otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezine kaldırıldı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ortağını öldürdükten sonra eşi ve kızını öldürdüğü ihtimali üzerinde durulan olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
 
Akgün Restoran Çorba
Eşi ve Çocuklarını Öldürerek İntihar Etti
Güven Yapı
Eşi ve Çocuklarını Öldürerek İntihar Etti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden