Enver TOÇOĞLU Küçücek’te Konuşma Yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Çalışmalarını Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
Küçücek’te MHP Milletvekilİ ADAYI Enver Toçoğlu MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci ve ilçe teşkilatı geldi. Küçücek’liklerin yoğun ilgisi ile karşılanan Enver Toçoğlu ve beraberindekiler ilgiden memnundu.Esnafı dolaşan Enver Toçoğlu daha sonra Küçücek aile parkında ve merkez kahvehanede konuşma yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Enver TOÇOĞLU 3. kez Küçücek’e geldi. Toçoğlu Ak Partinin siyaset üslubunun siyaset üslubuna yakışmadığını söyledi ve bu üslup iyi bir üslup değil dedi.
Toçoğlu ayrıca Küçücek’in elinden alınan belediyeliğe değindi ve “ Elinizden alınan belediyelik ile sizlerin siyaset için önünüzü kapattı. Sizlerin beklide Küçücek belediye başkanı veya belediye encümeni olma şansınızı elinizden aldı ”dedi.
Enver TOÇOĞLU “Küçücek benim için ayrıdır Küçücekde can dostlarım, arkadaşlarım var. Küçücek benim için çok değişik bir yer, ben kendimi bir nevi Küçücek’li gibi hissediyorum dedi.Bize güveniyorsanız oy verin. Bizi Küçücek ilgilendiriyor bizi Sakarya ilgilendiriyor bizleri Recep Tayyip Erdoğan veya Kemal Kılıçtaroğlu ilgilendirmiyor, biz Sakarya için Milletvekili olacağız biz sizlere hizmet etmek için çalışacağız” dedi.
www.kucucek.com Ferhat Sağlam







