Emniyet Müdürü Bal’dan Muhtarlar Derneğine Ziyaret
Akyazı’ya yeni atanan emniyet müdürü Murat Bal Akyazı muhtarlar derneği başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette muhtarlar derneği başkanı Bekir Durmuş emniyet müdürü Murat Balı kapıda karşılayarak yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.
Emniyet müdürü Murat Bal’ın yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Akyazı muhtarlar derneği başkanı Bekir durmuş, Akyazı muhtarlar deneği olarak ve köy mahe muhtarları olarak emniyet teşkilatı ile elimizden geldiğince koordineli bir şekilde çalışmaya hazırız dedi.
Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek olmadığını belirten Akyazı emniyet müdürü Murat Bal, yapmış olduğum ziyaretlerde ilçenin sorunlarını birinci ağızdan öğrenme fırsatımız oluyor. Köy ve mahe muhtarlarımızla sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağımız görüşmeler neticesinde sorunların çözümünde gerekli çalışmaları yapacağız dedi.
SEZAİ YOLCUOĞLU




