Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

EMLAK DANIŞMANLARINA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ZORUNLU HALE GELİYOR

18-02-2019 10:59:26 - AKYAZI
EMLAK DANIŞMANLARINA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ZORUNLU HALE GELİYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Emlak danışmanları mesleki yeterlilik belgelerini TOBB MEYBEM ile belgelendirebilecek.

Hardal Burger Akyazı

Başkan Bayraktar, İl ve İlçelerdeki tüm oda ve borsalarda kurulu MEYBEM’lerden, yeterlilik belgesi alabileceklerini hatırlatırken, ‘Bir an önce mesleki yeterliliğinizi belgelendirin’ çağrısında bulundu. TOBB MEYBEM  tarafından yapılacak sınavı başarıyla tamamlayan adaylar Emlak Danışmanı, Sorumlu Emlak Danışmanı mesleki yeterlilik belgesi sahibi olabilecek.

 İş dünyasının en önemli sıkıntılarından birisinin nitelikli elemana ulaşabilmek olduğunu söylerken, İş kazalarının azaltılması ve iş dünyamızın ihtiyaç duyduğu nitelikli ve belgeli işgücüne daha kolay ulaşmaları gerekmektedir. Bununla ilgili olarak çalışanların ve çalıştırılmakta olan elemanlarınıza Mesleki yeterlilik belgesi alın. Malum olduğu gibi Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘ Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ‘ ile gayrimenkul sektörünü ilgilendiren önemli yenilikler getirildi. Örneğin Mesleki Yeterlilik belgelerini almayan emlak danışmanları, Aralık 2019 dan itibaren bu sektörde faaliyet gösteremeyecek. Onun için Emlak Danışmanlarının bu konuda duyarlı ve hazırlıklı olması gerekir. Bu kampsam mesleki yeterlilik belgesi almak isteyenler, TOBB’a bağlı oda ve borsalara veya www.meybem.com.tr  adresinden başvuru yapabilecek,dedi.

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden