İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Dikkat soğuk hava ve yağmur geliyor

23-10-2018 10:40:30 - AKYAZI
Dikkat soğuk hava ve yağmur geliyor

Yılın ilk soğuk ve karlı hava dalgası geliyor.Gelen son hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları hızla düşecek ve yurtta yağışlar etkili olacak

Özgür Adımlar
Son dakika tahminlerine göre havalar hızla soğuyacak. Ekim ayının son haftasını yaşadığımız bugünlerde Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Hava sıcaklıklarında 7-8 derecelik ani sıcaklık düşüşü beklenirken yurdun tümünde yağışlar görülecek. Yarından itibaren yağmur olarak yurdu sarmaya başlayacak yağışlar, perşembe günü Bolu ve Kastamonu’da sulu kar olarak görülecek. Cuma günü ise İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun birçok şehrinde kar ve karla karışık yağmur görülecek.
 
SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA YURDU SARIYOR
 
Akyazı'da hava 3 günde 8 derece birden düşecek. Yağmur ve soğuk aynı anda etkileyecek.  Perşembe günü yağışla birlikte hava sıcaklıkları 10 dereceye kadar düşecek. 
 
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul,İzmir, Manisa, Balıkesir Kırklareli’nin doğusu, Çanakkale'nin iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kastamonu, Düzce, K. Maraş, Osmaniye, Ordu, Giresun, Trabzon, Hatay, Sivas çevreleri ve Samsun’un iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. İçkesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden